November 2013 markerte starten på det som skulle bli et internasjonalt anerkjent drikkevareprosjekt.
Morten Ramm hadde i lang tid et ønske om få realisert sitt eget brennevin, og da helst smaksatt med en kombinasjon av to av hans favorittsmaker; lakris og chili. Prosjektet ble realisert i samarbeid med Engelstad Spirits ble starten på en reise som ikke bare har gitt internasjonal anerkjennelse i konkurranser i New York, San Fransisco og Hong Kong, men også bred anerkjennelse på hjemmemarkedet.
I Norge har både «Ola og Kari» visst å sette pris på produktet og Dramm Lakris og Chili har blitt en av de absolutte toppselgerne på hjemmemarkedet, og er i dag å finne på hyllen i så godt som alle vinmonopolets butikker.
Til påsken 2017 fulgt Morten opp med sin Dramm Licorice Cream, og nå i 2020 kom siste skuddet på stammen; Dramm Black Raspberry.
Her finner du mer informasjon om produktene.