Bloody Maria

Det er noe egenartet og udefinerbart ved smaken av tequila. Den er søtt, men samtidig smakfull, rik uten å bli overdådig og dominerende. Mens en Bloody Mary gjøres med vodka, er en Bloody Maria en cocktail hvor brennevinet ikke bare forsvinner i tomat og kryddersmakene, men i stedet både balanserer drinken, og gir en ekstra dimensjon av både fruktighet og jordaktige toner.

En Bloody Maria tåler også kraftigere kryddertoner enn en ordinær Bloody Mary, og du kan gjerne leke med smaker som wasabi og jalapeño pepper her.

Ingredienser:

4 cl tequila reposado
8 cl tomatjuice
2 cl ferskpresset sitronjuice
En knivsodd sellerisalt
En knivsodd nykvernet svart pepper
4 dasher Tabasco
1 dash Worcechestershire Sauce

Shake alle ingrediensene i en shaker fylt med is. Sil over i et longdrink glass som er fylt med fersk is rett fra frysen. Garner med en selleristang og litt nykvernet svart pepper over til slutt.
Passer perfekt til både til brunch og fredagstaco. Eller når du tar en siesta i solsteken.

Arriba, arriba!

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.